Witte chocolademelk

Het is weer bijna sinterklaas en kerst en winter. Nou ja het is gewoon weer de tijd van het jaar om warme chocolademelk te drinken. Maar dit keer een keer niet de normale ‘versie’ maar witte chocolademelk. Oh men, ik hou echt van chocolademelk met slagroom. Deze variant is zoet en romig en met een klein beetje kaneel en zelfgemaakte karamel maak je het nog lekkerder. Lang genoeg gekletst, hier komt het heerlijke recept.

Ingrediënten:
– 150 ml melk
– 5 stukjes witte chocolade
– 1 kaneelstokje
– 1 theelepel zelfgemaakte karamel (dit kun je weglaten)
– flinke toef slagroom

Bereidingswijze:
– Kook de melk totdat het helemaal warm is.
– Doe de chocolade in een mok en giet daar de hete melk op.
– Doe het kaneelstokje kort in de melk met chocolade en haal hem er daarna uit.
– Spuit er een flink toef slagroom op en schep daar een theelepel karamel op.

Moeilijkheidsgraad: 1
Tijd: 5 minuten

Kijk je ook mee op facebook? Of Instagram?

chocolademelk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post Navigation

Lees vorig bericht:
Restaurant Visje & Vleesje

Afgelopen maandagavond had ik echt even de behoefte om op pad te gaan. Zo gezegd, zo gedaan. Ik was al...

Sluiten