Wafel sandwich

Ken je dat gevoel dat je iets in je hoofd hebt en je het dan ook echt uit moet voeren? Dat had ik dus vanochtend. Ik wilde perse wafels eten, maar ook kwark, en ook eieren en een appel. Ik had zeg maar weer zo’n ochtend dat ik alles naar binnen wilde werken. Heb ik uiteindelijk niet gedaan. Ik heb het gecombineerd op een goede manier hihi. Daar kwam uiteindelijk deze wafel sandwich uit. En het is een keer niet met banaan gemaakt of iets dat op banaan lijkt. Het geheime ingrediënt is appel.

Deze wafel sandwich is eigenlijk gewoon een opvolger van de gewone wafel die ik al eerder maakte. Deze zit echter wel vol met gezonde vetten en eiwitten.

Ingredienten:
– 1 eiwit
– 2 eetlepels havermout afgestreken
– 2 eetlepels pure eiwit op basis van soya (het kan ook gewoon boekweitmeel zijn)
– 1/2 appel geraspt in kleine stukjes
– 1 flinke scheut melk (plantaardig of gewone)
– theelepel kaneel
– 1 flinke eetlepel kwark
– handje kersen geprakt

Bereidingswijze:
– Doe het eiwit met de havermout, soya eiwit of gewone meel, de geraspte appel, kaneel en melk in een kom en mix goed door elkaar.
– Vet dan een wafelijzer even in en schep het mengsel erin.
– Zodra het klaar is snijd je ze door midden net zoals een boterham.
– Schep er kwark op en maak af met de kersen, leg de andere kant erop en voila een gezonde wafel sandwich.

DSC_0121

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post Navigation

Lees vorig bericht:
Julia’s Kitchen

Julia's Kitchen is geopend in het Hotel Bilderberg in Oosterbeek. Vandaag werd ik uitgenodigd voor een perslunch met een selectief...

Sluiten