Restaurant Visje & Vleesje

Afgelopen maandagavond had ik echt even de behoefte om op pad te gaan. Zo gezegd, zo gedaan. Ik was al een aantal keer langs een ‘nieuw’ restaurant in de binnenstad van Arnhem gelopen maar was er nog niet naar binnen geweest. Het kostte dan ook niet veel tijd om te beslissen waar we zouden gaan eten. Het werd restaurant Visje & Vleesje in Arnhem. Ze hebben elke week een ander menu met verse producten. En zoals de naam het al zegt; met vis en vlees.
Zodra je het restaurant binnenstapt zie je meteen de keuken en bar. Het is een klein restaurantje met niet heel veel tafels. Wel genoeg om op een maandagavond twee mensen een tafel te kunnen geven. 🙂 We nemen plaats bij de verwarming aan een twee persoonstafeltje. De bediening is vriendelijk en accuraat. Er wordt meteen gevraagd wat we willen drinken. Leuk bijkomend voordeel: je krijgt een mandje brood met roomboter en zeezout op tafel. For free!

image1 (3)
De kaart die we krijgen is niet heel erg uitgebreid. Dit komt omdat ze elke week een andere kaart hebben. Als voorgerecht bestelden we de platter met vleeswaren. En als hoofdgerecht beiden de Black Angus burger met ei, champignons en groene appel. The boyfriend wilde het ei wel, ik bestelde zonder. Na ongeveer 10 minuten kregen we het hoofdgerecht. De bediening reageert snel en is vriendelijk. Ze geven uitleg over de wijn, het eten en wat je precies kunt verwachten. Het voorgerecht is normaal voldoende voor een. Voor twee is het net te weinig, maar omdat wij het gewoon wilde delen was het prima.

image4
De vleeswaren waren vers en smaakvol. Niet droog en het zuur erbij was een prima afwisseling. Toch keek ik vooral uit naar het hoofdgerecht. HAMBURGERS! Oh god how I love hamburgers. Na 20 minuten kregen we het hoofdgerecht. Oh dear, wat een ding. Dit overtrof alle verwachtingen. De ober vroeg ons of we juist met ons handen wilde eten omdat je zo het beste alles kunt vastpakken en proeven. haha oke, your command is our order.

image2 (1)
De hamburger werd geserveerd met zelfgemaakte frietjes en koolsalade. Dear, dit is echt dé beste hamburger die ik tot nu toe in mijn leven heb gegeten. Mals, zacht, rose en zeer smaakvol. Ook de groene appel kwam goed tot zijn recht. Ik mag hopen dat deze hamburger er nog op staat want ik kom graag terug.

Het eten was erg goed. Snelle en vriendelijke bediening en ook de kennis van het eten was erg goed. Het enige dat misschien een beetje jammer is, is dat er op een drukke avond al snel geen plek meer is . Visje en Vleesje is echt top!

One Thought on “Restaurant Visje & Vleesje

  1. Pingback: 10 FAVORIETE RESTAURANTS IN ARNHEM VAN BLOGGERS - Let Us Stay For A Day

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post Navigation

Lees vorig bericht:
Mug cake

Het ontbijt is het belangrijkste maal van de dag. Maar niet iedereen heeft daar 's morgens tijd voor. Zo ook...

Sluiten