Quinoa curry

Ik deed in samenwerking met Uitpaulineskeuken mee met het testen van de producten uit de #VerassendAH box. Daar maakte ik erg lekkere gerechten mee. Onder andere deze quinoa curry. yummie. Ik houd sowieso al van quinoa, maar in combinatie met groenten, kip en curry kruiden was het helemaal een feestje. Ik gebruikte de quinoa in combinatie met de kruiden van Jonnie Boer. Ook erg lekker. Er is geen zout aan deze kruiden toegevoegd, dus ze zijn erg puur. Ik ben fan van beide producten. Ik hoop jullie ook van deze quinoa curry.

Ingrediënten (voor 2 personen):
– 250 gram quinoa
– 200 gram kip
– 1 paprika
– 1 grote ui
– 2 strengen lente ui
– 1 blikje kokosmelk
– 1 flinke eetlepel vissaus
– 1 eetlepel ketjap manis
– 1 1/2 eetlepel Jonnie Boer kruiden Thai red curry
– 2 eetlepels chilisaus

Bereidingswijze:
– Kook de quinoa zoals er op de verpakking wordt aangegeven.
– Snijd de kip in kleine stukjes en mix het met de Thai red curry kruiden.
– Snijd ook de groenten allemaal in kleine stukjes en zet een pan op het vuur.
– Bak de kip totdat het gaar is, voeg ondertussen de groenten toe.
– Zodra het goed is doe je de kokosmelk, vissaus, ketjap manis en chilisaus in de pan erbij.
– Laat dit even rustig sudderen.
– Zodra de quinoa gekookt en gaar is doe je dit bij het kip-kokosmengsel
– Serveer het op bord met eventueel wat mint.

image1
image2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post Navigation

Lees vorig bericht:
Gezonde wentelteefjes – Foodblogswap

Afgelopen maand deed ik weer mee aan de foodblogswap. Ditmaal kookte ik van Maillard. Super leuk natuurlijk. De website is...

Sluiten