Marley Spoon

Eten is veel meer dan een dagelijkse routine. Eten betekent bij elkaar zitten, fijne momenten delen en genieten van het leven. Samen koken en lekker eten zorgen voor onvergetelijke momenten. Dit is waar Marley Spoon voor staat. Een tijdje terug was Tom Budding speciaal voor Dailycieux.nl bij de lancering van Marley Spoon. Op de terugweg kreeg hij zelfs een heel krat met allemaal verschillende groenten mee. Marley Spoon gaat na Duitsland en Engeland nu ook Nederland veroveren.

Waar staat Marley Spoon voor?
Tijdens het event was een van de chef-koks van Marley Spoon aanwezig. Hij vertelde dat er iedere week zeven verschillende recepten worden gecreëerd. Deze recepten worden met ingrediënten van authentieke producten samengesteld. Het leuke is alleen dat niet ZIJ de gerechten maken, maar JIJ. De chef-koks stellen alleen het menu samen. Je bestelt een box en daar zit alles in wat jij nodig hebt voor een heerlijke avond. ‘Marley Spoon helpt klanten om de gerechten eenvoudig thuis klaar te maken. We bezorgen de box tot in jouw keuken. Zo blijft er meer tijd over voor leuke dingen, zoals koken.’, aldus Marley Spoon.Wat ik zo tof vind is dat de er gebruik wordt gemaakt van verse producten. Maar dat er vooral aandacht wordt besteed aan het welzijn van lokale producten, die veel waarde hechten aan dierenwelzijn en het milieu.

image5 (1)

Het evenement
Het evenement vond plaats in de kookstudio van Dille & Kamille. Een van de oprichters van Marley Spoon, Till Neatby was aanwezig. Till begon zijn speech over het concept en hoe het allemaal tot stand is gekomen. Daarna werd er geproost op het succes en kregen we de boxen uitgereikt. We kookten per groepje. De boxen kun je online bestellen. Je kunt kiezen uit een vlees-, vis-, of vegetarisch gerecht. De duur verschilt per gerecht. Het ene gerecht is in 15 minuten klaar en het andere in 40 minuten. Het is overigens totaal niet moeilijk te maken omdat je een duidelijke uitleg erbij hebt. Nadat alle gerechten waren gekookt, hadden we de tijd om het te proeven en te delen met de andere groepen. Wij kookt Ossenhaas uit de oven met gekookte linzen. Erg lekker en het vlees was erg mals. Ook de andere gerechten waren goed van smaak. De Pad Thai bijvoorbeeld.

image6 (1)
image3 (1)

Ervaring
Tegenwoordig wordt er steeds meer online eten besteld. Vaak in combinatie met een drankje. Zelf zou ik niet zo snel eten online bestellen. Maar nu ik dit heb ervaren wil ik het wel een keer overwegen. De producten zijn van erg goede kwaliteit en de bereidingswijze is erg simpel. Ook voor mij, aangezien ik bijna nooit in de keuken sta. Ik denk wel dat ik het vaker zou overwegen, omdat ik wel van lekker eten houd.

Praktische informatie
De minimale afname voor een box is vanaf 2 personen. In elke box zit er een kaart met een verhaaltje en de bereidingswijze in zes simpele stappen. Omdat wij nog een cadeaukaart kregen van Marley Spoon ben ik van plan om deze aankomende week te besteden. Zodat ik jullie nog een update kan geven over de nieuwe gerechten.

image2 (2)

Wil jij ook zo’n mooie box thuisbezorgd? kijk op: www.marleyspoon.nl.

2 Thoughts on “Marley Spoon

  1. Marco on 27 februari 2015 at 20:00 said:

    Jammer dat M.S. geen box heeft voor 1 persoon …ze laten in mijn optiek ruim 3miljoen mensen links liggen. De reden voor geen box voor 1 persoon is het milieu. Stop dan het voedsel in een box voor 2 personen denk dan maar. Jammer

    • admin on 1 maart 2015 at 18:02 said:

      Ik begrijp je reactie. Het is inderdaad soms fijn om een box te hebben die je ook voor een persoon kunt bestellen. Zeker de moeite om te overwegen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post Navigation

Lees vorig bericht:
Gezonde brownies

Chocolates are a woman's best friend. Ja zeker weten. En dan vooral chocoladetaart, brownies, chocoladerepen van Tony Chocolonely, chocolademousse. Noem...

Sluiten