Havermout smoothie met Alpro Soya Banaan

Ik ben dol op bananen. Bananendrank, bananenbrood, bananensmoothie, bananentaart, bananencake ofwel ALLES! Dus ook soyadrink met banaan. Yummie, alleen de smaak al. Ik heb een pak binnen no-time leeg. Omdat ik elke dag verantwoord probeer te eten en drinken, maak ik vaak een smoothie. Maar ik houd ervan als het wel wat ‘bite’ heeft. Daarom gooi ik er vaak havermout doorheen. Het vult heel erg en dan heb ik in ieder geval de eerste uren geen honger meer. Vandaar dus een havermout smoothie met Alpro Soya Banaan, yummie.

Mijn mama heeft heel vaak de Alpro Soya Banaan. Dus als ik daar ben dan neem ik deze ook automatisch omdat ik niet zo va vruchtensappen of prik houd. Dus meestal drink ik water, thee of sojadrink. In dit geval dus met een smaakje. Ik vind het zo lekker omdat die lichte smaak van banaan naar voren komt. Daarnaast drink het heel makkelijk weg. In combinatie met havermout is het nog lekkerder, het maakt het de pap namelijk wat zoeter. Ik ben namelijk niet heel groot fan van pure havermout haha. Maar de combinatie met.. yes I like.

In de Alpro Soya Banaan zit 30% minder suiker, is van nature lactosevrij en licht verteerbaar. Dat merk ik ook wel want het licht totaal niet zwaar op mijn maag. Ik kan ervan blijven drinken. Zoals ik dus ook al zei.

Maar wat heb je nou voor deze smoothie nodig? Zo simpel.

Ingrediënten:
– 200 ml Alpro Soya Banaan
– 200 ml water
– 3 eetlepels havermout
– 1/2 avocado
– handje frambozen
– optioneel 1/2 banaan
– 1/4 courgette (ik vind dit lekker omdat het nog wat romiger maakt)

Bereidingswijze:
– Dit is het simpelste gerecht ever. Gooi alles bij elkaar in de blender en mix totdat je een rijk gevulde smoothie hebt.

Ik vind het fijn om zo snel een ontbijt klaar te hebben omdat ik ’s ochtends liever langer in mijn bed blijf liggen haha.
smoothie alprohaha natuurlijk zijn de koekjes puur ter illustratie. Dat eet ik dan weer niet bij mijn ontbijt :-).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post Navigation

Lees vorig bericht:
Review van Boxbites

Ik ben dol op tussendoortjes en lekkere snacks. Ik kan echt genieten van een gezond cakeje of zelfgemaakte kokosmakroon, maar...

Sluiten