Griesmeelpap

Griesmeelpap met rode bessen uit de supermarkt is echt goddelijk. Maar helaas niet echt gezond of voedzaam. Vanochtend maakte ik een Griesmeelpap met rauwe cacao en frambozen. Een stuk voedzamer en super lekker. Ik heb er in ieder geval een nieuw favoriet maaltje bij. Het is weer eens wat anders dan havermout bij het ontbijt of een boterham met kaas. Je kunt het warm eten maar afgekoeld is het ook nog heel lekker. Let’s go!

ingrediënten:
– 2 eetlepels griesmeel
– 150 ml amandelmelk
– 1 grote theelepel rauwe cacaopoeder
– 50 gram frambozen
– 2 eetlepels kokossnippers

Bereidingswijze:
– Doe de melk in een pannetje en breng aan de kook.
– Doe daar de griesmeel bij en roer goed door elkaar.
– Voeg als laatste de cacaopoeder erbij en roer totdat het indikt.
– Doe het in een schaaltje en leg daar de frambozen en kokos bovenop.

IMG_5335.JPG

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post Navigation

Lees vorig bericht:
Suikerpinda’s

Dit is alweer het laatste recept van 2014. Jeetje wat is dit jaar en vooral de laatste tijd ontzettend snel...

Sluiten