Eetdagboek van Tom 

vorige week had ik even geen eetdagboek maar deze week staat er weer een klaar. Ditmaal van Tom. Hij doet zijn opleiding aan het cios, is fitnesscoach en tevens le boyfriend. Iedereen denkt dat hij altijd zo gezond eet, maar dat is niet zo. En door mij eet hij ook echt niet gezonder haha. Ik houd gewoon van gezond en lekker eten. Tom en ik zijn vaak te vinden in arnhem en gaan veel koffietentjes af. Hierbij deze week het eetdagboek van Tom. Enjoy.

Vorige week was ik met chantal bij de Sonsbeekmarkt in Sonsbeek. Er waren zoveel kraampjes met eten en drinken. Ik at daar een wafel en keek tevens mijn ogen uit.

Ik ga niet zo vaak meer stappen maar als ik ga drink ik dan de nodige biertjes. Hier was ik met chantal in de bloopers haha.

Op dinsdag begin ik altijd laat. Dus ‘uitgebreid’ ontbijt was mogelijk.

In arnhem zit echt een te lekkere loempia kraam. Midden op het plein bij de v&d. Het zijn echt de beste loempia’s van arnhem. Ik eet ze vaak als ik vanuit school aankom in arnhem.

Hier hoef ik eigenlijk niks meer aan toe te voegen. Broodje knakworst. Zo lekker om af en toe gewoon een keer te eten.

oatmeal. Ik eet vaak havermout samen met chantal. Maar soms ook als ik er echt zin in heb. deze is met appel en honing.

Tosti is echt zo’n nostalgisch voedingswaar. Heerlijk tussen de middag.

 

Zoals je al op mijn site en chantal haar site hebt kunnen lezen, maakten wij gebruik van de boxen van marley spoon. Afgelopen week maakte ik het laatste recept. Koolsalade met aardappels en vis. Erg lekker. Lees het review op www.tombudding.nl.

Water keeps you hydrated. Dit had ik even nodig tijdens de les.

afgelopen week maakten we voor mijn ouders een heel tapas diner. Alles zelfgemaakt. De hele dag druk geweest voor een half uurtje eten haha maar het was het waard. Heerlijk. artisjok, garnalenspiesjes, gevulde dadels, gebakken brie, van alles. 

lunchen in Amsterdam. Na de foodhallen zijn we neergestreken in een heel klein restaurantje in Amsterdam. Volop verse broodjes en koffie.

last but not least. cappuccino. 

Wil je meer lezen? Kijk dan ook op www.tombudding.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post Navigation

Lees vorig bericht:
Gezonde chocolademuffins

Grote smeuïge chocolademuffins, ja daar kun je mij 's nachts echt wel voor wakker maken. En dan vooral als er...

Sluiten