Cupcakes4ever in Arnhem

Cupcakes, who doesn’t love them. Ik in ieder geval wel. In Arnhem zitten heel veel leuke zaakjes. En vooral ook veel nieuwe zaakjes. Een van deze nieuwe zaakjes is Cupcakes4ever in Arnhem. Een heel klein schattig winkeltje van Charlotte. Ze heeft in veel verschillende landen en steden gewoond en daar komt de liefde voor cupcakes vandaan. Het liefst ‘doet’ ze maar wat en creëert ze smaken voor haar cupcakes ter plekke. Te leuk, en vooral te lekker. Van de week nam ik een kijkje bij cupcakes4ever en dat wil ik maar al te graag met jullie delen.

IMG_9827Dit is hoe de winkel er van buiten uitziet. Heel klein en schattig. Voor de winkel staat een klein terras met een bankje en twee tafeltjes. Ook staat er altijd een bord buiten met een leuke spreuk. De winkel zit niet op een heel bekende plek dus je moet er echt van weten of toevallig langslopen. Ik hoorde het van een collega van mij en sindsdien loop ik heel vaak langs gewoon om even naar binnen te kijken of langs te lopen haha. Je moet wel goed kijken naar de openingstijden, want ze zijn niet altijd open. Van dinsdag tot zaterdag van 10.00 tot 17.00 en op zondag van 12.00 tot 17.00.

IMG_9826
Deze vrolijke spreuken staan buiten op het bord. Het vrolijkt mij in ieder geval wel op. Door dit bord weet je in ieder geval dat er iets aan zit te komen.

Mijn collega komt er elke week en hij haalt rond de 10 cupcakes per keer. 10!!! Ja, 10 ja. Laatst nam hij een paar cupcakes mee naar het werk, zodat ook ik mocht proeven. Ik kreeg de cupcake met appel en snicker. Oh my god. Het was echt een explosie van smaken in mijn mond. De cupcakes waren super zacht en de vulling klopt precies met het geheel. Als er Snickers staat dan is het ook gewoon Snickers. Als er Oreo staat dan krijg je ook gewoon echt Oreo. De smaken kloppen gewoon in zijn geheel. De cupcakes worden bijna allemaal afgemaakt met een snoepje, chocolaatje, koekje, of andere yummie topping. Geloof me dit is waar je het onder andere voor doet.
IMG_9823
IMG_9818
IMG_9819
De eigenaresse komt officieel uit Denemarken maar hiervoor heeft ze op Hawai gewoond. Ook daar maakte ze al cupcakes. Maar in Nederland besloot ze dan toch een winkeltje te openen. Het is de eerste keer dat ze in een winkel staat. Haar dochters helpen wel eens mee in de winkel. Achter de balie zit de hele keuken, hier wordt alles vers gemaakt. In de zaak kun je niet alleen afhalen, je kunt ook een kop koffie drinken op een van de roze stoeltjes. Dat is trouwens het leuke eraan. Je kunt er echt de beste cupcakes eten, en koffie drinken, maar het is geen lunchroom. Je waant je vooral in een echte cupcakewereld.
IMG_9822
IMG_9821De cupcakes die altijd op de kaart staan zijn Red Velvet en Oreo. Dit zijn de echte hardlopers. Daarnaast wisselt ze af met smaken die in haar hoofd opkomen. Zoals bosbessen met witte chocolade, muffins met appelsmaak, snicker, gewoon puur vanille, stroopwafel (deze maakt ze speciaal omdat dit aan Nederland doet denken), wortel en nog veel meer. Maar dit wisselt dus per week.

Ik ben echt onwijs fan van de cupcakes. En ook van de eigenaresse. Ze is heel aardig en staat iedereen graag te woord. Ze verstaat overigens prima Nederlands, maar als je zin hebt om wat Engels te spreken dan staat ze je graag te woord in het Engels.
IMG_9817Dit is de oreo cupcake. Van binnen smaak het net als een echte Oreo en ook de buitenkant ziet er prachtig uit. Het winkeltje zit aan de Bentinckstraat 57, 6811 EE Arnhem. Het is zeker de moeite waard om hier een bezoekje te brengen als je een keer in de buurt bent of als je gewoon echte cupcakes wilt eten. Want geloof me, ze worden echt met heel véél liefde gemaakt. En dat proef je.
IMG_9825
Dit is de eigenaresse. Helemaal in haar element in de zaak. En kijk is naar de schattige details op haar roze schort. Deze kikker komt overal terug.

One Thought on “Cupcakes4ever in Arnhem

  1. You’re right it is the best cupcakes shop and Charlotte makes the yummiest cupcakes ever

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post Navigation

Lees vorig bericht:
Vanille-dadel muffins

Muffins en ontbijt, de twee beste combinaties bij elkaar. En dan ook nog eens als het vult en ietwat gezond...

Sluiten