Chantal Bolleman

Chantal Bolleman

Chantal Bolleman dailycieux

Een fitte bourgondiër, ja, zo noem ik mezelf graag. De liefde voor goed, lekker maar ook ietwat verantwoord eten zit diep. Mijn passie of fascinatie voor eten, is begonnen toen ik als kleine dreumes rondliep in het huis van mijn opa en oma. Daar leerde ik koffie drinken, toen nog met melk en suiker. Daar at en maakte ik dé beste gehaktballen. Ik bakte kwarktaarten – met nog maar de helft van het beslag. Én ik plunderde daar graag de snoeppotten en koektrommels in de, nog steeds befaamde, kelderkast. Dailycieux.

Eten is zeg maar ‘wel mijn ding’

Eten is dan ook zeg maar ‘wel een beetje mijn ding’. Net zoals taal dat is. En hardlopen. Ik quote mijn collega even: ‘Ik zie jouw mond nooit niet bewegen. Of je praat. Of je bent aan het kauwen.’ En eigenlijk, is daar niks aan gelogen. Het liefste eet ik de hele dag. Kaas, taart, koekjes, drop, brood, wortels, het maakt niet uit, ik schuif het wel naar binnen. Een keer in de zoveel tijd heb ik weer een andere foodverslaving. Zo zijn wortels, bieten, wortelsoep, kikkererwten en soep uit blik al de revue gepasseerd. Het enige waar je mij niet zo blij mee maakt, is chocolade. HUH? SAY WHAT? Yes, je leest het goed. Chocolade hoef je mij niet voor wakker te maken.

Dailycieux

Om mijn liefde, passie, fascinatie over eten met jullie te delen is hier Dailycieux. Zoals de naam het al zegt: daily is van dagelijks en Dailycieux betekent dus dagelijkse heerlijkheid. En dat is hoe ik eten zie, als een dagelijkse heerlijkheid, op ieder moment van de dag. Naast eten heb ik nog een grote liefde, namelijk hardlopen. En dat is waar het stukje ‘fitte bourgondiër’ vandaan komt. Om een lang verhaal kort te maken, alhoewel dat niet echt meer gaat. De liefde van een vrouw gaat ook door de maag. En zoals ik graag zeg: #nevernoteating #nevernotrunning #alwayshungry

Liefs, Chantal

2 Thoughts on “Chantal Bolleman

 1. Wat een leuke website. Kwam toevallig via de Facebook pagina van “Bij Visje & Vleesje” op jouw blog. Echt super gaaf & leuke gerechten. Zelf kom ik ook uit Arnhem en werk ik regelmatig met jouw “kleine” zus Richella samen in Bloopers :-). Veel succes met het schrijven van nog meer lekkere gerechten!

  Lourens

  • admin on 15 december 2014 at 15:21 said:

   Hoi Lourens,

   Dankjewel!! Wat leuk om te horen. Ik doe mijn best en zal zeker lekkere dingen blijven plaatsen. Wat leuk dat je regelmatig met mijn zusje samenwerkt. Bedankt voor het delen van mijn blog. Mocht je ooit eten willen ontvangen, haha ik heb genoeg!

   Groetjes,
   Chantal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *