Bulgur salade

Ik had al een hele tijd een zak bulgur thuis liggen. Van de week vond ik tijd dat ik er maar is wat mee moest maken. Het werd een Marokkaanse bulgur salade. Met allemaal lekkere ingredienten en super simpel om te maken. Het was een feestje op mijn bord. Dankzij het fruit wordt het nog iets lichter. Heerlijk op een zomerse dag als deze.

Ingrediënten:
– 100 gram bulgur
– 1 rode ui
– 75 gram veldsla
– 1 avocado
– 10 aardbeien
– 15 frambozen
– 100 gram kipfilet
– Marokkaanse kruiden (ik nam Jonnie de Boer)
– 2 scheppen cottage cheese
– 1/2 courgette

Bereidingswijze:
– Was de bulgur en kook zoals er staat op de verpakking.
– Kruid de kip en snijd deze in kleine stukken en bak deze in de oven op 200 graden celsius.
– Snijd alle groenten en avocado in kleine stukjes. Zorg er wel voor dat de avocado een beetje heel blijft en

niet geprakt wordt.

– Als de bulgur klaar is leg je deze op een bord, leg daarboven op de veldsla, de kip, alle groenten en als laatste het fruit.
– Schep als laatste de cottage cheese erop.

bulgur salade
bulgur salade

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post Navigation

Lees vorig bericht:
Broodpudding

Fris en fruitig heeft onwijs lekkere bekers met fruit. Ik kreeg dan ook drie van die bekers toegestuurd. Happy me....

Sluiten