Alpro Soya

OH MY GOD, van de week stonden ze met een ontbijtje van Alpro Soya voor mijn deur. Ik kan je vertellen, dat was een heel fijn cadeautje en een heel lekker ‘ontbijtje’. Alpro komt met twee nieuwe smaken: amandel en kokos. Zo goddelijk lekker. Ik kan er niks anders van maken. Beide verpakkingen waren binnen no-time leeg. En als ik dan zeg no-time dan bedoel ik dat ook. Zeg maar gerust anderhalve dag haha. Naast de nieuwe smaken kreeg ik ook nog munt, ananas, mango, chocolade, pecannoten, walnoten, goji bessen, een pak eat natural, twee te mooie schaaltjes, lepels en een tafelkleed. Ik heb echt de lekkerste ontbijtjes ever gehad.

De eerste versie maakte ik met munt, pure chocolade, banaan, eat natural en walnoten. Wat een genot. Ik ben niet zo’n kokosfan. Of nou ja in de zin van kokoswater vind ik niet lekker en ook bounty krijg ik met moeite weg. Maar deze yoghurt is zo lekker. Het heeft een hele zachte kokossmaak. Totaal niet overheersend of sterk. Ik vond het zelfs zo lekker dat ik na twee dagen in de Albert Heijn stond om het nogmaals te kopen. Sowieso ben ik fan van Alpro omdat het plantaardig is. Daarnaast is het dus lactosevrij. Heel fijn voor mensen die daar niet tegen kunnen.

Onlangs kwam Alpro met ene nieuwe variant op de markt. Alpro mild & creamy Pomegranate. Deze is 100% plantaardig en bevat plantaardige eiwitten. Op de website staan verschillende recepten. Zelf maakte ik ook al een keer een milkshake met de alpro drank banaan.

De ontbijtjes hieronder zijn super simpel om te maken en bevatten Alpro Soya yoghurt kokos of amandel. De toppings kun je zelf kiezen. Op de eerste foto staat een schaaltje met Alpro kokos, banaan, chocolade, walnoten, verse munt, kaneel en eat natural. Op de tweede foto staat een schaaltje met Alpro amandel, mango, munt, pecannoten, eat naturel, pure chocolade en wat pompoenpitten.

alpro soya yoghurt
yoghurt alpro
soya ontbijt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post Navigation

Lees vorig bericht:
Broodje met gegrilde groenten

Van de week was ik alleen thuis en moest ik zelf koken. Nu vind ik dat normaal niet zo erg,...

Sluiten