Aardbeien-tomaten Gazpacho

Ik ben alweer helemaal in de oudejaarsstemming. Feestelijke  hapjes, feestelijke make-up, glitter kleding. Gosh I love it. Om het nieuwe jaar goed te beginnen, heb ik deze super lekker aardbeien-tomaten Gazpacho gemaakt. Je kunt het vandaag al maken want je serveert het koud. Geloof me, you won’t regret this. Het is een licht soepje zodat je tussendoor ook nog ander lekkers kunt eten. Het zoete van de aardbeien en het sappige van de tomaat komen in dit soepje goed tot zijn recht. En het is helemaal niet zo moeilijk. Als je dit voor ook voor kinderen maakt, laat dan het scheutje wijn weg.

Ik heb ze in ieder geval al klaar staan in de koelkast. Ik denk eigenlijk stiekem dat ik hier straks al wat van eet, haha ik houd niet zo van wachten.

Ingrediënten:
– 250 gram diepvries aardbeien
– 125 gram zoete rijpe tomaatjes
– 20 ml water
– 50 ml zoete bruisende wijn (naar keuze)
– 1 theelepeltje suiker

Bereidingswijze:
– Dompel de tomaten kort in een pan met kokend water. Zo laat de schil beter los en kun je het er makkelijker afhalen.
– Snijd de tomaten in blokjes.
– Doe alle ingrediënten bij elkaar in de blender en mix totdat het helemaal fijn is.
– Serveer in kleine glaasjes. Eventueel kun je nog wat munt toevoegen.

gazpacho 2

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post Navigation

Lees vorig bericht:
Champagne muffins

Champagne hoort gewoon bij oud en nieuw. Toen ik klein was wilde ik altijd al het liefst een champagneglas in...

Sluiten